top of page

TO FORSKJELLIGE SETT MED OLJER DU KAN VELGE SOM KURSAVGIFT

Dette er et spesialtilbud til deg som vil starte med eteriske oljer og gå på et av våre kurs samtidig. Det forutsetter at du ikke er registrert i doTERRA fra før.

2019-05-04 07.44.55.jpg

doTERRA starter kit / family kit, ca 3100,- kroner inklusiv moms og toll (litt avhengig av Euro kursen til enhver tid)

 

I tillegg blir du medlem i doTERRA og får automatisk 25% på alt du handler videre. Er du allerede forhandler/medlem av doTERRA må du betale den angitte kursavgift, og du må kjøpe eventuelle oljer selv.

 

Dette settet er det mest populære startsettet!

Du får med:

  • diffuser for å sende oljemolekylene ut i luften i hjemmet ditt

  • gelatin kapsler for å lage dine egne medisiner for å ta innvortes

  • fco kokosnøttolje

  • bok med de forskjellige oljene

  • komplett kompendie med behandlingsnøkler for de forskjellige lidelsene

  • småflasker du kan lage oljeblandinger i. 2ml dråpeflasker

  • klistremerker med navn på oljene du kan sette på småflaskene

Du kan lese mer om pakken her!

EMOTIONAL AROMATHERAPY KIT, ca 1990,- kroner inklusive moms og toll (litt avhengig av Euro kursen til enhver tid)

 

I tillegg blir du medlem i doTERRA og får automatisk 25% på alt du handler videre. Er du allerede forhandler/medlem av doTERRA må du betale den angitte kursavgift, og du må kjøpe eventuelle oljer selv.

emotions.jpg

Supert å ha i verktøykassen for å regulere følelser som kommer akutt eller har sittet i kroppen en stund og er kronisk. Perfekt i kombinasjon med alle andre terapiformer, yoga, qi gong, mindfulness, akupunktur, massasje osv.

Du vil lære å bruke 6 forskjellige oljeblandinger og måter å bruke disse på i forhold til følelsene. Du får et et revolusjonerende sett med oljer laget av aromatiske plantefamilier for å balansere følelser.

Kurset gir deg innføring i emosjonell aromaterapi basert på kinesisk medisin. Hver oljeblanding inneholder CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® eteriske oljer som kan brukes aromatisk og topisk for å balansere negative stemninger. Bare noen få dråper av disse naturlig komplekse og velduftende blandingene kan fremkalle dype følelsesmessige forandringer for å hjelpe deg med å kvitte deg med ting du bærer på. De kan gi deg trøst, roe ned angst og bekymring, tilgivelse, fjerne sinne og bitterhet, oppmuntre, eller inspirere deg til å bli lidenskapelig igjen.

9841399922718.jpg
bottom of page