top of page
Orientalsk koppingmassasje med eteriske oljer
2019-05-14 08.25.28.jpg

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra terapeuter som tidligere har deltatt på kursene og de fleste praktiserer daglig koppingmassasje på pasienter med gode resultater. Naturmedisinskolen  tilbyr nå kurs i behandling med vakuumkopper kombinert med eteriske oljer. Dette er et utmerket supplement til annen behandling og setter umiddelbart i gang kroppens eget reparasjons apparat. 

 

Koppingmassasje kan benyttes kurativt, som en egen behandling eller i kombinasjon med andre terapiformer. 

Kurset

 

Koppingmassasje er en unik og tradisjonsrik behandlingsform. Denne formen for kopping har sitt utspring i Russland og Tyskland. I fagkurset kombineres denne tradisjonen med en tradisjonsrik behandling med plantenes legende egenskaper. Eteriske oljer smøres på behandlingstedet (smertepunkt eller spesialområder) og koppen beveges systematisk på området for å løse opp blokkeringer. Synergien mellom disse naturterapeutiske behandlingsformene setter i gang kroppens egne helningsprosesser og gir derfor meget gode resultater. Tidligere kursdeltakere forteller nesten uten unntak at kopping er blitt en integrert del av deres behandlinger. Erfaringsmessig er også koppingmassasje et godt alternativ til avlasting for de som masserer mye.

Målet med kurset er at deltakerne skal få kunnskap om koppingmassasje og utvikle ferdigheter til å praktisere denne behandlingsformen. Derfor vektlegges både teori og praktisk anvendelse i undervisningen.

 

  • Historikk - utvikling av kopping som behandlingsform

  • Hvordan virker kopping

 

  • Huden (hudlag, nerveceller og følelseslegemer)

 

  • Områder på kroppen vi kan koppe

 

  • Områder vi ikke bør koppe – og retninger

  • Konkrete behandlinger

 

  • Introduksjon til eteriske oljer

bottom of page