top of page
yoga.jpg

Naturmedisinskolen med nytt kurs -

«Det limbiske system, mental trening, gener og eteriske oljer»

pandemic.png

I en tid med mye usikkerhet, pandemi, store omveltninger i både hjem og arbeidsliv skapes det mye frykt og stress. Når frykten og usikkerheten har holdt sitt favntak over store del av befolkningen i lang tid blir det problemer også med livsstil, mindre fysisk aktivitet, dårlig kosthold og smerter både fysisk og mentalt.

Dette skaper flere ubalanser i organismen og en av

de er det vi kaller oksidativt stress.

Dette er skadelig for genene våre og skaper lavgradige kroniske betennelser, og merkes som konstante smerter, sykdomsfølelse, utmattelse, depresjoner, angst, fordøyelsesplager, hormonelle ubalanser mm.

På sikt kan det utvikle seg varige skader på DNA og vi kan få nedsatt motstandskraft, auto immune lidelser og problemer med kroniske sykdommer.

SAG_Oxidative-Stress_190528_02.jpg

Naturmedisinskolen kommer her med et nytt kurs for deg som er terapeut eller generelt opptatt av god helse. Kunnskapen og teknikkene du får på kurset er perfekte for å forebygge eller reversere disse ubalansene på naturlig vis. Husk: kroppen vår er skapt selvhelbredende, men den må få muligheten til det.

  • Lær om hvordan du kan endre på gener for å bli en friskere utgave av deg selv.

  • Lær om det limbiske system og hva som skjer i hjernen og kroppen vår når vi utsettes for kronisk stress, og hvordan reversere det med enkle verktøy.

  • Verktøy du får er bla. yoga-teknikk, tcm, pust og noen eteriske oljer

yoga2.jpg
Lavendel.jpg
telomerer.jpg

Visste du at vi kan forandre på genene våre?

Det å forstå hvordan våre celler og gener fungerer på molekylnivå og hvordan genuttrykket og cellesignaliseringen henger sammen med vårt nervesystem og hormonsystem – og påvirker oss: fysisk, psykisk og emosjonelt er veldig interessant!

Eteriske oljer flytter blod og Qi (energi).

​En av de eldgamle hemmelighetene for å lage oljeblandinger som lindrer smerte, er bruken av urter og essensielle oljer som fremmer sirkulasjonen av blod og Qi. I Kinesisk medisin heter det at det ikke kan være smerte når blod og Qi beveger seg fritt gjennom akupunkturpunktene og meridianene. Bruk av antiinflammatoriske oljeblandinger sammen med yoga og andre øvelser gir deg en super-kombo!!!

eteriske oljer.jpg
Akupressur.jpg

Kurset passer for ALLE! For deg som er terapeut eller deg som rett og slett vil eie kunnskapen om det limbiske system, gener, eteriske oljer og kroppens egne helbredelsesmekanismer for hjemmebruk!​
Ingen forkunnskaper kreves!

Kursavgift er 1290,- inkludert utfyllende kompendie og diplom etter fullført kurs. 

 

Kurset går ONLINE via ZOOM over en lørdags formiddag (ca 3 timer) (bindende påmelding). Når du har meldt deg på og betalt kurset mottat du zoom-link til kurset som vil foregå i en lukket gruppe på Facebook.

 

Dersom du ikke er medlem i doTERRA eteriske oljer fra før får du gratis medlemskap inkludert i kursavgiften.

NB! Bindende påmelding. Ved avbestilling senere enn 5 dager før kursstart refunderes kun halve kursavgiften.

Påmeldingsfrist 17/2-2022

DATO: ikke bestemt

Ja takk, jeg melder meg på kurset!
Er du medlem i doTERRA fra før?

Takk for din påmelding! Du vil snart motta epost fra oss.

bottom of page