top of page

Modul EMOTIONS - Orientalsk koppingmassasje med eteriske oljer for følelser og humør

For alle! Ingen forkunnskaper kreves. Du vil lære alt du trenger for å trygt sette i gang med kopping og eteriske oljer for å hjelpe deg selv eller andre med å regulere følelser og humør. I dagens stressende samfunn er det mange som sliter med følelsene. Over 700 000 nordmenn går på en eller annen form for nevroleptika (lykkepiller, beroligende etc).

Med kombinasjonen orientalsk koppingmassasje og eteriske oljer for de forskjellige følelsene våre har du et kraftfullt hjelpemiddel både for deg som ønsker å bruke det til «husbruk» på deg selv, familie og venner, men også perfekt for deg som er eller ønsker å bli terapeut.

 

Supert å ha i verktøykassen for å regulere følelser som kommer akutt eller har sittet i kroppen en stund og er kronisk. Perfekt i kombinasjon med alle andre terapiformer, yoga, qi gong, mindfulness, akupunktur, massasje osv.

 

Du vil lære å bruke en rekke forskjellige oljeblandinger og måter å bruke disse på i forhold til følelsene.

Kurset gir deg innføring i emosjonell aromaterapi basert på kinesisk medisin. Hver oljeblanding kan gi deg trøst, roe ned angst og bekymring, tilgivelse, fjerne sinne og bitterhet, oppmuntre, eller inspirere deg til å bli lidenskapelig igjen.

Et solid verktøy for deg som jobber med mental trening for å endre gamle mønstre, traumer og balansere og hele sår i sjelen.

Kinesisk medisin skiller ikke på kropp/sinn/sjel. Alt henger sammen!

emotions.jpg

Kursets varighet: 8 timer (typisk en lørdag eller en søndag)

Inkludert i kurset er komplett kompendie, kaffe, te og flott kursbevis!

 

Pris: 1990,-

 

 

Dato: ikke bestemt

 

Sted: Hokksund

Påmeldingsfrist: 

(avbestilling etter påmeldingsfristen faktureres med halv kursavgift)

 

Send påmeldingen til knut@5-elementer.no

Spørsmål kan stilles til Knut Svensrud på tlf 411 04 612 / knut@5-elementer.no

 

Vel møtt!

bottom of page