top of page

- Er du terapeut eller har lyst til å bli det?

- Har du et brennende ønske om å hjelpe andre?

- Er du allerede terapeut, men trenger flere ben å stå på?

Gratis webinar 

Dette er en GRATIS mulighet for deg som ikke er registrert i doTERRA fra før, eller for deg som ikke har handlet på minst et halvt år og har lyst til å registrere deg på nytt.

Det å jobbe med mennesker og kunne hjelpe andre er utrolig givende, og fyller hverdagen med mening. 

Eteriske oljer og aromaterapi enten alene eller kombinert med andre terapier er kraftfullt! 
En perfekt terapi som du vil i gang eller om du trenger flere ben å stå på.

2020-11-26 13.58.27.jpg
Relaxing Back Massage
Knut foredrag.jpg

Knut Svensrud (født 1969)

Akupunktør og naturterapeut i snart 25 år, eier og driver Naturmedisinskolen og Fem Elementer – Helse i Balanse klinikken.

Har holdt flere hundre foredrag og kurs innen naturmedisin i blant annet ernæring, vitaminer/mineraler, akupunktur, øreakupunktur, akupressur, kopping, eteriske oljer, puste- og avspenningsterapi, Qi Gong, hormoner med mer.

Et av de mest effektive og beste verktøy som finnes innen naturmedisinen er AROMATERAPI!  

Hva er Aromaterapi?     

Å bruke eteriske oljer alene som frittstående behandling (aromatisk, topisk og innvortes) gir oss muligheten til å påvirke hele den menneskelige organismen både fysisk, psykisk og sjelelig. Og husk: «det finnes en olje for alt!»  

Har du holdt på en stund så har du kanskje flere «verktøy i kofferten» allerede, men kanskje du har behov for flere ben og flere verktøy? Da vil aromaterapi med eteriske oljer hjelpe deg på flere nivåer og du kommer raskt i gang med å kunne hjelpe klientene dine på flere måter enn du aner!

Jeg har brukt doTERRA (CPTG rene oljer) i klinikken i mange år sammen med alle andre terapier og får supre resultater. Hovedårsaken til at jeg har valgt å bruke doTERRA sine eteriske oljer er at jeg er terapeut og er helt avhengig av de er 100% rene og trygge å anbefale til klienter å ta innvortes. Jeg må føle meg sikker på at det jeg tilbyr er 100% rent og trygt å gi til også de som er aller svakest, og til eldre og barn.

Eksempler hvor jeg bruker oljene er blant annet:

  • Smerter og betennelser i nakke, skuldre, rygg, knær, albuer, hodepine, fordøyelse mm. Ofte blir det da en kombinasjon av å massere inn oljene over smerteområdene (topisk), på akupunkturpunkter, fotsonepunkter og evt innvortes i kapsel.

 

  • Følelsesmessige blokkeringer som sorg, sinne, frykt, bekymring, motivasjon mm. Her er det supereffektivt å puste oljene inn (aromatisk) samt å smøre oljene på for eksempel brystkassen, ryggraden, på aku-punkter og soneområder.

 

  • Utbrenthet / fatigue er ofte sammensatt av mange faktorer, og her er det helt suverent å bruke oljene både for å hjelpe på humøret, fysiske plager og alle symptomer man kan få ut på grunn av utmattelsen.

 

  • Hormonelle ubalanser er også et felt hvor de eteriske oljene kan være til god støtte og få systemet i bedre balanse igjen.

I webinaret vil vi gå gjennom

Aromatherapy

Ja takk, jeg vil bli med på gratis webinar!

Er du medlem i doTERRA fra før?

Takk for påmelding! Du blir kontaktet!

bottom of page